Home   Sistemul Vedic Maths – Cel mai Rapid Sistem de Calcul Mintal din Lume

Sistemul Vedic Maths – Cel mai Rapid Sistem de Calcul Mintal din Lume

 

 

 

 

Matematica Vedică este cel mai rapid sistem de calcul mintal din lume. Metodele simplu de înțeles trezesc în elevi curiozitatea și dorința de a studia mai mult, eliminând temerile și înlocuindu-le cu încrederea în sine și satisfacția lucrului bine făcut. Îmbunătățirea performanțelor școlare vine ca un efect natural. 

Va invitam sa va convingeti la ultimul workshop gratuit ce va avea loc in BUCURESTI pe 6 Noiembrie, ora 18:00, la sediul Genius PLUS din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 32 (cladirea F.S.L.I., situata intre Colegiul National “Gheorghe Lazar” si Statuia Mihail Kogalniceanu, etajul 1)

Sistemul Vedic Maths:

• Este de 10 – 15 ori mai rapid decat matematica normala.
• Duce la o performanta mai buna la scoala si la rezultate imediate. 
• Creste agilitatea mentala si inteligenta. 
• Cultiva un interes pentru numere si elimina teama de matematica a elevilor.
• Este usor de inteles, usor de aplicat si usor de tinut minte. 
• Creste viteza si precizia in calcul. 
• Imbunatateste memoria si creste increderea in sine.

Cu toţii cunoaştem mitul profesorului de matematică sever a cărui privire şi atitudine ne fac să înlemnim în bancă şi să uitam chiar şi lucrurile simple pe care le-am învăţat de la el, de frică. Comportamentul sugerează ferm că totul se învârte în jurul matematicii, iar în cazul în care nu ne place şi nu învatam, nu suntem buni de nimic.

Am întâlnit aceste trăsături, mai mult sau mai puţin, la profesorii noştri, de aceea însuşi cuvântul „matematică”…parcă ne dă fiori. Bineînţeles, cei care se descurcă la acest obiect sunt catalogaţi eroi şi nu pentru că reuşesc să înţeleagă o disciplină deosebit de grea, ci pentru simplul fapt că au depăşit… teama, că pot fi relaxaţi la ora de matematică.

Nu toţi profesorii care predau sus-numitul obiect pot fi caracterizaţi astfel. Iar această afirmaţie nu e pură teorie. Din fericire, noi am avut ocazia să ne convingem că e aplicabilă, la fiecare oră de matematică vedica – un alt mod de a invata matematica si de a face calcule rapide in cateva secunde.

Veţi afla ce reprezintă sistemul Vedic Maths şi cum vă va ajuta acesta (pe dumneavoastră sau pe copiii dumneavoastră) dacă veţi alege să participaţi la cursurile pe care Genius PLUS le va organiza incepand cu 15 Noiembrie.

Sunt invitaţi să participe GRATUIT părinţi şi copii deopotrivă. Profesorii Genius PLUS vor realiza prezentări interactive în cadrul cărora vor fi implicaţi toţi participanţii.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inregistrare de mai jos, sa trimiteţi un e-mail de confirmare a participării la adresa office@geniusplus.com.ro  

Formular de inregistrare la adresa: 

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpMVkRNMnY3dEVYc3N2dFVYN3B6Znc6MQ 

Toti participantii vor primi diplome de participare si vor beneficia de reducere de 50% la cursurile Vedic Maths ce vor incepe in luna noiembrie!

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

www.vedicmaths.ro 

PARTENERI: